Green and Grey Blog

H Συνταγή της Επιτυχίας στο Real Estate

κουμπια κοινοποιησης

Εύα Τασιούκα - Νομικός Σύμβουλος & Υπεύθυνη HR

Τι οδηγεί έναν Real Estate Agent στην επιτυχία; Δεν υπάρχει κάποια κρυφή συνταγή, η απάντηση είναι μπροστά σου.

Ως άτομα έχουμε την τάση να κατηγορούμε εξωτερικούς παράγοντες για τις αναποδιές και τις αποτυχίες που αντιμετωπίζουμε οι ίδιοι. Έτσι και στο χώρο του Real Estate, όταν η επιτυχία δεν έρχεται άμεσα, ατάκες όπως: φταίει η δουλειά, ο κλάδος ή ακόμα και οι πελάτες είναι οι εύκολες δικαιολογίες. Αυτή όμως είναι και η μεγαλύτερη παγίδα.

Ο εαυτός σου και οι δικές σου ικανότητες είναι εκείνες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Το κέντρο στον κόσμο του “Real Estate” είναι το δικό σου κέντρο. Όσο δε δουλεύεις δομικά στοιχεία μέσα σου, όταν δεν τα βάζεις με τον εαυτό σου και δε ψάχνεσαι αλλά το μόνο που κάνεις είναι να κατηγορείς την δουλειά και όλους τους άλλους γύρω σου, τότε πέφτεις συνεχώς σε ένα μεγάλο επαγγελματικό αδιέξοδο.

Αυτό το ελεύθερο επάγγελμα θέλει αποφασιστικότητα, ώστε όταν έρθεις αντιμέτωπος με τις τόσες εναλλαγές του, να είσαι έτοιμος και αποφασισμένος να πετύχεις τους στόχους σου.

Οι συνεργάτες που έμειναν δίπλα μας και πέτυχαν είναι όσοι εξελίχθηκαν, εκπαιδεύτηκαν, ανέπτυξαν στο έπακρο τις ικανότητες τους, ξεπεράσαν τον εαυτό τους και δούλεψαν σκληρά για να κλείσουν συμφωνίες και μεγάλα projects.

Όταν επαναπαύεσαι, μένεις στάσιμος, απογοητεύεσαι και κατακλύζεσαι από αρνητικά συναισθήματα, απομακρύνεσαι όλο και περισσότερο από όλα όσα θέλεις να πετύχεις.

Τολμώ σημαίνει δε φοβάμαι, τολμώ σημαίνει αλλάζω , σημαίνει ρισκάρω, δοκιμάζω, δουλεύω, προωθώ τον εαυτό μου και την εταιρία μου, βγαίνω δυναμικά προς τα έξω.

Η δουλειά του Real Estate Agent απαιτεί αφοσίωση και επένδυση του μεγαλύτερου χρόνου στη καθημερινότητα σου. Δεν είναι μία δουλειά για να απασχολήσε στον ελεύθερό σου χρόνο, ανάμεσα σε άλλες δραστηριότητες. Αν το μυαλό σου επικεντρωθεί στη δουλειά αυτή, θα σε απογειώσει και θα σε ανταμείψει τόσο, ώστε να απολαύσεις όλα αυτά που αξίζεις.

Δεν είναι εύκολο. Δεν είναι για όλους. Δεν ταιριάζει σε όλους όσους πιστεύουν ότι μπορούν να το κάνουν.

Εμείς αναζητάμε εκείνους που ενδεχομένως να μην έχουν όλο το φάσμα των ικανοτήτων, έχουν όμως την προσήλωση και τη θέληση να το αναπτύξουν. Άτομα τα οποία βάζουν μπροστά την τόλμη, το ρίσκο, την εξέλιξη, την επιτυχία και πυροδοντούνται από αυτά τα συναισθήματα ξεπερνώντας τον εαυτό τους.

Το Real Estate λοιπόν δεν είναι για όλους αλλά για τους λίγους που τα θέλουν όλα και θα τα έδιναν όλα.

Αυτό σημαίνει Επιτυχία. Αυτό θεωρούμε εμείς ως ομάδα Επιτυχία.