Green and Grey Blog

Στην αρχή πρέπει να το θέλεις πολύ

κουμπια κοινοποιησης

Εύα Τασιούκα - Νομικός Σύμβουλος & Υπεύθυνη HR

Πολλές φορές νέοι συνεργάτες στην εταιρία με ρωτάνε τι πρέπει να αναπτύξω, τι πρέπει να αλλάξω, τι χρειάζεται να έχεις σ' αυτήν την δουλειά.

 

Μέσα στο γραφείο ακούγεται πολύ συχνά η φράση "είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να αλλάξεις, για να μην κάνεις τίποτα". Σε κάθε αρχή απαιτούνται τεράστιες αλλαγές και αυτοβελτιώσεις. Αν καθίσεις να τις απαριθμήσεις θα καταλάβεις γρήγορα ότι είναι αναρίθμητες.

 

Η πιο σημαντική αλλαγή όλων είναι η εγρήγορση και η πραγματική σου επιθυμία να θέλεις να πετύχεις περισσότερο απ΄ό,τι το θέλουν οι άλλοι για εσένα.

 

Αυτή η ασυγκράτητη επιθυμία σου σε κρατάει αφοσιωμένο, σε κρατάει επίμονο, σε κρατάει δυνατό, σε μαθαίνει να διαχειρίζεσαι τα δύσκολα, να συνηθίζεις τα εμπόδια και να μην αποπροσανατολίζεσαι όταν θα έρχεσαι αντιμέτωπος με τις πρώτες αποτυχίες και τις πρώτες αμφισβητήσεις.

 

Χρειάζεται δύναμη για να πιστέψεις στον εαυτό σου, χωρίς δεύτερες σκέψεις, χωρίς αστερίσκους. Αυτή η δύναμη και η έντονη επιθυμία είναι τα δύο πιο βασικά χαρακτηριστικά σε κάθε δουλειά και σε κάθε αρχή.

 

Αυτή η επιθυμία για αλλαγή και επιτυχία είναι δύο από τα βασικότερα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε στην Green & Grey και, πραγματικά, πιστεύουμε ότι είναι αυτά που, μαζί με την δική μας καθοδήγηση, οδηγούν έναν συνεργάτη να πραγματοποιήσει κάθε όνειρό του.